DRØMMER DU OM DET ROMANTISKE BOHEME HÅR TIL DIN BRYLLUPSDAG? - By Tina Jakobsen
18972
post-template-default,single,single-post,postid-18972,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

DRØMMER DU OM DET ROMANTISKE BOHEME HÅR TIL DIN BRYLLUPSDAG?

DRØMMER DU OM DET ROMANTISKE BOHEME HÅR TIL DIN BRYLLUPSDAG?

Men har du ikke helt det lange hår, som skal til for at lave denne fantastiske brudefrisure, så læs med her, for jeg giver dig løsningen. 

Jeg er desværre ikke velsignet fra naturens side med langt, tykt, lyst hår, men har i stedet tyndt, pjevset, leverpostej/kommunefarvet hår. Derfor snyder jeg lidt og får hver tredje måned lyse striber i og bruger clip-in extensions for fylde og ekstra længde. Det kan også være løsningen for dig til dit bryllup, hvis du ønsker opsætninger som vist på billederne.

Tidligere har jeg altid bestilt mine clip-in hår extensions på nettet. Fordelene ved at bestille på nettet kan være gratis fragt, stort udvalg og så har netbutikkerne jo åbent hele døgnet, så man kan sidde i ro og mag og udvælge sine hår extensions. Dog kan det være svært at afgøre om farven på skærmen svarer til farvetonerne i ens eget hår, og så er der oftest mindst 1-2 dages leveringstid, og reklamation kan være besværlig. Derfor gik jeg sidst ind til min lokale extensions-shop. Her stod en ekspert klar til at hjælpe mig med hårtype, farvevalg og vejledning til hårpleje. Ligeledes kunne jeg med det samme prøve forskellige hår extensions af i mit eget hår for at se, hvor mange gram hår, jeg ville have. Jeg valgte to pakker af 150 g for at få en virkelig flot fylde og tykkelse. Til opsætningen vist på billederne vil jeg anbefale 150-200 g.

I butikken kan du også oftest få lov at afprøve længden, så du sammen med eksperten kan afgøre, hvilken længde der ville være passende for dig og matche dit behov. Til en opsætning som vist på billederne vil jeg anbefale ægte hår med en længde på ca. 55-60 cm.

Find en god frisør, som du har tillid til. Køb en prøveopsætning 3-4 uger før, så du er sikker på, at I sammen kan lave dit drømmehår. Efter brylluppet kan du øve dig på at sætte dem i dit hår selv og bruge dine extensions som jeg, når du skal til fest eller i byen, hvor den gerne må få lidt ekstra gas.