Demodag til brudehår og makeup - By Tina Jakobsen
19426
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19426,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Demodag i Aalborg

Brudehår og brudemakeup aalborg festhår festmakeup nordjylland

Sådan forløber demodagen

Når du booker tid hos bytinajakobsen, booker du både tid til din bryllupsdag, typisk en lørdag samt en demodag, enten en hverdag, eller en hverdags aften efter kl. 17.

Når bookingsbeløbet er betalt kan vi begynde forberedelserne af hår og makeup

Inden demodagen

Når du har modtaget din faktura og en bekræftigelse på at datoen er booket til dig, så kan du gå i gang med forberedelserne.

Inden demodagen er der nogle ting som du skal overveje og billeder som du skal maile mig.

Udfra billederne som du sender til mig kan jeg få en fornemmelse af hvilken en stil du er til, hvordan du ser ud, hvordan din kjole, slør, blomster med mere ser ud. Udfra billederne kan jeg vejlede dig i hvilken en frisure som vil klæde dit ansigt og hårtype/længde og så har jeg mulighed for at forberede mig til din demodag.

Sted: På demodagen mødes vi typisk hos bytinajakobsen i Aalborg.

På demodagen

Når vi mødes til demodag har jeg forberedt mig på frisuren og makeuppen som vi har snakket om i månederne op til.

Gør dig tanker om hvilken stil og frisurer du kan lide inden du kommer til demodagen. Når du ved hvad du kan lide, kan jeg bedre vejlede dig på demodagen.
Jeg starter som regel med at sætte frisuren. Der bliver føntørret fylde i bunden og i håret. Derefter bliver håret formet i den aftalte frisure.

Makeuppen bliver lagt når du har godkendt håret. For at give de bedste forudsætninger for din makeup er det en god idé at pleje din hud. Læs blogindlægget om hudpleje her

 

Jeg opfordrer til at du kommer alene, så vi bedst muligt passer på hinanden og bruger tiden på din demodag bedst muligt.

Kom kun hvis du føler dig rask og meld afbud hurtigst mulig i tilfælde af sygdom.

Der er afsat 2 1/2 time til denne session. Går der længere tid end 2 1/2 time pga. ubeslutsomhed eller ved forstyrrelser vil der blive pålagt et gebyr på 385 kr. pr. halve time. Har du svær ved at beslutte dig efter afholdelse af demodagen, vil det være muligt at booke en nummer 2 demodag for +1500 kr.

invitation-menukort-drinkskort_tinagrafisk
Inden demodagen skal du huske at sende billedmateriale.