Demodag til brudehår og makeup - By Tina Jakobsen
19426
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19426,theme-bridge,bridge-core-1.0.5,ctcc-exclude-EU,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Demodag i Aalborg, København eller hjemme hos dig…

Sådan forløber demodagen

Når du booker tid hos bytinajakobsen, booker du både tid til din bryllupsdag, typisk en lørdag samt en demodag, typisk en hverdags aften efter kl. 17.

Når bookingsbeløbet er betalt kan vi begynde forberedelserne af hår og makeup

Inden demodagen

Når du har modtaget din faktura og en bekræftigelse på at datoen er booket til dig, så kan du gå i gang med forberedelserne.

Inden demodagen er der nogle ting som du skal overveje og billeder som du skal maile mig.

Udfra billederne som du sender til mig kan jeg få en fornemmelse af hvilken en stil du er til, hvordan du ser ud, hvordan din kjole, slør blomster osv. ser ud. Herudfra kan jeg vejlede dig i hvilken en frisure som vil klæde dit ansigt og hårtype/længde og så har jeg mulighed for at forberede mig til demodagen.

Sted: På demodagen mødes vi typisk hos bytinajakobsen, Aalborg eller København. Har du valgt premium brud er demodagen hjemme hos dig.

På demodagen

Når vi mødes til demodag har jeg forberedt mig på frisuren og makeuppen som vi har snakket om i månederne op til.
Jeg starter som regel med at sætte frisuren. Der bliver føntørret fylde i bunden og i håret. Derefter bliver håret formet i den aftalte frisure.

Makeuppen bliver lagt når du har godkendt håret. For at give de bedste forudsætninger for din makeup er det en god idé at pleje din hud. Læs blogindlægget om hudpleje her

Hvis du har lyst til at tage en veninde, søster eller anden ven med til demodagen, er du altid velkommen til det, dog vil jeg opfordre til at du kommer alene, da vi på denne måde kan bruge tiden sammen optimalt uden unødige forstyrrelser. Der er afsat 2 – 2 1/2 timer til denne session.

Inden demodagen skal du huske at sende billedemateriale.