HOLDBAR MAKEUP PÅ EN VARM SOMMERDAG! - By Tina Jakobsen
19016
post-template-default,single,single-post,postid-19016,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

HOLDBAR MAKEUP PÅ EN VARM SOMMERDAG!

HOLDBAR MAKEUP PÅ EN VARM SOMMERDAG!

Alle ønsker holdbar makeup. Det kan dog være noget af en udfordring på en varm sommerdag, hvor huden fedter på grund af solens varme stråler.

 

Her er et super produkt som hjælper til med at opfylde ønsket om en holdbar makeup. Jeg bruger selv produktet hver dag, og om sommeren bruger jeg det også ofte på mine brude.

Mac-oil-control1

Oil Control fra MAC. Det er et oliefrit produkt, der er velegnet til fedtet hud eller hud med fedtede områder. Den minimerer skinnende områder og indeholder naturlige, eksfolierende ingredienser, der giver en glat og mere klar hud. Det er en let formel og konsistens, der giver huden et perfekt, mat udseende, som jeg altid gerne vil opnå på mine brude. Produktet er beriget med mineraler og antioxidanter. Oil Control neutraliserer hudens pH-værdi og kan bruges alle ugens dage både morgen og aften. Produktet skal påføres før makeuppen. Hvis bruden ønsker en shine-effekt på kinder eller øjne, tilfører jeg perlemoreffekten i slutprocessen af makeuppen.

Mac-oil-control2

At have styr på basismakeuppen er hele grundlaget for om makeuppen kan holde på din store dag. Du skal forvente at makeuppen i løbet af dagen forandrer sig fra om morgenen til om aftenen, da du hele tiden er i bevægelse, og dit ansigt og krop bliver udsat for forskellige følelser og temperaturer i løbet af din store dag.

Jeg håber, at rådene har været nyttige.
Du kan dele din brudemakeup med mig og landets brude på Instagram med hastagget #bytinajakobsen

Du kan købe Oil Control fra MAC, hos din lokale MAC Cosmetics forhandler, eller online lige her