INSPIRATIONFLET TIL DIT BRUDEHÅR - By Tina Jakobsen
19020
post-template-default,single,single-post,postid-19020,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

INSPIRATIONFLET TIL DIT BRUDEHÅR

INSPIRATIONFLET TIL DIT BRUDEHÅR

Vandfalds fletning | Waterfall braid

 

Vandfalds fletningen er perfekt til dig der ikke har det lange hår, men som alligevel gerne vil give dig i kast med det. Det er en elegant frisure som efter et par forsøg er ganske simpel at lave.

Hollandsk fletning

 

Den hollandske fletning minder en del om den klassiske franske, forskellen er bare, at en hollandsk er en inverteret form af den franske, og det er samtidig den metode man bruger når man laver cornrows. En Hollandsk fletning fletning kræver som de fleste typer fletninger, at dit hår har en hvis længde. Når du fletter en hollandsk fletning fletter du sektionerne af hår under hinanden, i stedet for over som man normalt ville

Schweizisk fletning

Den schweiziske fletning, swiss braid eller malkepige fletninger, er en ikonisk frisure der aldrig går af mode. Fletningen sidder som en krone på hovedet, og er faktisk ganske simpel at lave (Den består af to almindelige fletninger), men kræver at man får sikret den godt fast med hårnåle, så den ikke ryger nogle steder. Du skal have mellemlangt eller langt hår for at kunne lave denne type.