DET ELEGANTE BRUDELOOK - By Tina Jakobsen
19043
post-template-default,single,single-post,postid-19043,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

DET ELEGANTE BRUDELOOK

DET ELEGANTE BRUDELOOK

Håropsætning af Tina Jakobsen, Headpiece fra Gadegaard-design.com

Til en klassisk, elegant, renfriseret frisure er det flot, at kjolen er hvid med smukke detaljer på skuldre og bryst som på denne kjole fra Asos. 

Håret fremhæver både kjolens smukke detaljer og øreringenes enkle dråbeform. Perlerne i øreringene står godt til lipglossen fra LÈVRES SCINTILLANTES, og den smukke nude lak fra CHANEL på hænder og fødder skaber en romantisk helhed i looket. 
Feminine, høje sølvsko giver den ideelle holdning, så du bærer kjolen med ynde. Kan du ikke undvære en taske på den store dag, er denne taske fra Lilly et godt bud. Hvid, enkel og diskret. Under kjolen må der gerne være romantiske, hvide blonder, så du føler dig smuk fra inderst til yderst som her fra Triumph.
Sidst, men ikke mindst, så vil jeg vælge en brudebuket med lyse cremefarver, sart rosa, en smule grønt, og enkelte blomster i blå toner, som står i kontrast til de sarte farver i resten af looket – så fantastisk smukt som vist her fra Bloomit.dk.
Klassisk brud