Frisørens hemmelighed. Gode råd til fylde i håret - byTinaJakobsen.com
19061
post-template-default,single,single-post,postid-19061,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Frisørens hemmelighed bag volume…

lykkeligt brudepar

Frisørens hemmelighed bag volume…

Fylde i hårbunden er noget jeg altid starter med at føntørre op, når jeg tager rundt til landets brude for at sætter hår.  
Inden jeg begynder på føntørringen, kommer jeg ofte et volumenprodukt og et varmebeskyttende produkt i håret.

Det er alfa omega for en fantastisk opsætning, som skal holde hele dagen at føntørre fylde ind ved hårrødderne.

Du kan også selv føntørre fylde ind i dit hår ved at følge de simple steps nedenunder:

1) Kom et volumenprodukt i bunden (et specielt produkt beregnet til bunden, afstiver i bunden og giver modstand og fylde).

2) Kom et volumenprodukt i længderne(Det kan være en volumenspray eller saltvandsspray. Volumenprodukt til længderne afstiver knapt så meget som et specialprodukt til bunden. Det er vigtigt, at det ikke stiver så meget, da det gør håret sværere at rede igennem).

Billede af hvordan man føntørre hår

3) Stil dig med hovedet foroverbøjet og føntør op mod hårrødderne. Det skal du gøre, indtil du er 100% sikker på, at dit hår ved din hovedbund er fuldstændig tørt. Når du tror, at dit hår er tørt, bør du føntørre det i yderligere 5 minutter, da varmen fra håret ofte får håret til at føles tørt, selvom det faktisk ikke er 100% tørt. Gør du ikke dette, vil håret falde sammen i løbet af kort tid, og din føntørring vil være forgæves.

4) Afslut med kold luft, så din hovedbund ikke ”sveder” efter føntørringen, da dette vil få håret til at falde sammen igen.

5) Sving håret bagover og fortsæt føntørringen ved at og tage en børste og føntørre ned langs med håret. Nu lægger du skældlaget ned og tilfører håret glans. Fortsæt, indtil du er sikker på, at håret et 100 % tørt.

Hvis du har fuldt disse simple steps og udført dem korrekt, har du nu det bedste grundlag for en holdbar frisure. Du kan lade håret forblive glat, du kan style dit hår med et jern eller sætte det op. Nu skal du ikke længere bekymre dig om, om dit hår falder sammen i løbet af dagen. Med denne metode er du sikret et fantastisk resultat.

Her er mine volumenfavoritter:

fem-favoritter

Fra venstre: Redken Rootful 06 (god til hårbunden), Kevin Murphy Anti gravity spray (god til længder) Fudge Root Juice (god til hårbunden), GHD saltvandsspray (god til længder) Moroccanoil Volume skum (god til længder)

Jeg håber, at du får glæde af rådene.
Få mere insiration på min Instagram @bytinajakobsen, hvor der løbende bliver lagt billeder op af brudehår og brudemakeup.