Vippeforlængelse - byTinaJakobsen
19084
post-template-default,single,single-post,postid-19084,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

FÅ FYLDIGE, FORFØRENDE OG LANGE ØJENVIPPER…

vippeforlængelse

FÅ FYLDIGE, FORFØRENDE OG LANGE ØJENVIPPER…

Overvejer du, hvordan du skal se ud til dit eget bryllup, og vil du have større, mere intense, romantiske og dragende øjne?
Med vippeforlængelse og vippefylde vil du opnå disse resultater. Du vil desuden også opnå visuelt mere åbne øjne, samt fuldende den smukkeste makeup på din store dag.

Hvilket behov har du? – Jeg har samlet tre forskellige metoder til dig!

vippebukker

vipper

1. Vippeforlængelse og vippefylde med vippeklaser, eller helvipper på din bryllupsdag

De fleste makeupartister har mulighed for at påsætte vippeklaser eller en helvippe, når makeupartisten lægger din makeup på din store dag.
Resultatet kan til forveksling ligne dine helt egne vipper, men vipperne vil forsvinde, når du fjerner makeuppen om aftenen.

Vippeforlængelse på din bryllupsdag er til dig, som ønsker at dine vipper skal være længere og fyldigere på din store dag. Det er til dig, som ikke ønsker, at holdbarheden skal vare yderligere end blot din store dag.

singlevipper

2. Vippeforlængelse og vippefylde med singlevipper 1-2 uger før dit bryllup.

Hos vippeeksperter landet over kan du få lavet vipper med singlevippe-metoden.
Det er en metode for dig, hvor det gør dig tryg at kunne se og føle resultatet et par uger inden den store dag. Med denne metode er der endda mulighed for at vælge mellem forlængelse og/eller fylde. Endvidere er det muligt at bruge en special lim netop til dig, hvis dine øjenomgivelser eksempelvis er sarte og sensitive. Nogle lim er kraftigt holdbare og kan give røde og let irriterede øjne dagene efter påføring. Derfor er det vigtigt, at du ikke får lavet denne metode lige dagene op til dit bryllup.

Du skal være opmærksom på, at limen skal gennemhærde og at nypåsatte vippeforlængelser derfor ikke må udsættes for vand, damp og sauna de første 24 timer efter påsætning.

Holdbarheden varierer efter, hvor god du er til at vedligeholde vipperne.
Det frarådes at bruge mascara, og du skal regne med regelmæssig opfølgning hver 3. – 4. uge.

Vippeforlængelse og vippefylde med singlevipper er metoden for dig, som er ude i god tid, og som ønsker flotte, længere og fyldigere vipper. De ligner dine egne naturlige vipper og føles som dem, og er det rigtige valg, hvis du gerne vil have, at resultatet holder nogle uger.
Husk, at de fleste vippeeksperter fraråder brug af mascara ved denne metode.

vippeserum

3. Vippeforlængelse og vippefylde med serum, nogle måneder før brylluppet

Vippeforlængelse og vippefylde med serum er metoden for dig, som gerne vil have et mere vedvarende og super naturligt resultat. Du får et resultat, hvor dine egne naturlige vipper bliver forlænget og får mere fylde. Det er til dig, som ønsker et resultat, der varer i en længere periode op til og efter dit bryllup. Et resultat som tillader brug af mascara til daglig.

Jeg håber, at rådene var nyttige og skriv til mig på kontakt@bytinajakobsen.com, hvis du har spørgsmål eller tips til overstående.