Sådan ser din drømmefrisure ud som korthåret brud - By Tina Jakobsen
19212
post-template-default,single,single-post,postid-19212,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Sådan ser din drømmefrisure ud som korthåret brud

Clarie Eliza

Sådan ser din drømmefrisure ud som korthåret brud

Er det lange hår ikke lige dig, men har du i stedet en mega fed korthåret frisure?
Her er de mange muligheder for dig på den store dag.

Med brudepakken “Premium-brud” hjælper jeg dig med at finde en smart frisure til dagen. Jeg kommer med forslag til, hvordan dit hår kan føntørres på en ny og anderledes måde.
Noget som også er mega smukt er et stort headpiece, en hårbøjle et, diadem eller friske blomster i dit hår på din store dag. Mulighederne er mange, og jeg har sammensat et bord med inspiration til dig, så du kan finde ud af, hvordan du skal se ud til dit drømmebryllup. dit drømmebryllup.

Hvis ikke du kan se bordet lige her under, skal du genindlæse siden.

Er du i god tid, er en anden mulighed at lade dit hår gro.
På 5-6 måneder vil kvinders hår i gennemsnit være vokset mindst 7 cm. Det vil i de fleste tilfælde være muligt at påsætte “usynlige” extensions i 7-10 cm langt hår.
Der er mange forskellige måder at få lavet extensions på. Du kan vælge extensions for den ene dag med metoden clips on, en længerevarende version med tape eller hot fusion. Resultatet kan være en opsat frisure, hvor det ser ud, som om du har meget langt hår.

Nedenfor kan du læse mere om tre extensionsmåder, jeg anbefaler til opsætning af frisure:

Clip on/off hair extensions, også kaldet clips hår – er en rigtig god metode til at få langt og fyldigt hår på ingen tid! En pakke clip on/off remy hår hos os er specialsyet, så det passer til de krav, som vores kunder har. Derfor har vi lavet 3 pakker i forskellige størrelser. Den ene indeholder 100 gram hår, den anden 120 gram hår og den tredje 150 gram hår. Vores hår extensions clip on passer derfor til både tykt og tyndt hår.

 

Tape extensions er små baner hår, med en silikonetrense i toppen, påsat dobbeltklæbende tape. Hver af disse baner er 4 cm i bredden, så de fylder ikke meget og er nemme at skjule i et fint eller tyndt hår. Måden man påsætter tape baner er ved at tage en tynd vandret tot hår og tape en bane på hver side af håret med tape-siden mod hinanden. På denne måde laver man en “sandwich” uden på håret. Når banerne skal aftages, bruges en Tape remover væske, som nemt trænger ind mellem banerne og opløser tapen.

 

Hot fusion er små totter hår med keratin tipper, som smeltes med et varmejern og rulles fast om håret. Disse hot fusion er med flade tipper, lavet med Italiensk keratin, som er det bedste på markedet. Når totterne skal aftages, bruges en keratin remover væske og en flad tang til at knuse keratinen.

 

Du kan læse mere om extensions her

Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kommentere i dette opslag.

Jeg håber, det var nogle nyttige tips!

xo TINA

 

Foto af Claire Eliza