PLEJE FOR SUNDERE, FLOTTERE OG LÆNGERE HÅR - By Tina Jakobsen
19235
post-template-default,single,single-post,postid-19235,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

PLEJE FOR SUNDERE, FLOTTERE OG LÆNGERE HÅR

PLEJE FOR SUNDERE, FLOTTERE OG LÆNGERE HÅR

Drømmer du om en bestemt frisure til din store dag, men mangler du lige de sidste cm. hår for at frisuren kan blive en realitet? Så sørg for, at du bruger de rigtige hårplejeprodukter. Jeg guider dig igennem hårpleje i enhver prisklasse.

Plej dit hår med de rigtige produkter. Der er nogle helt basale og nødvendige produkter, som kan hjælpe dig i den proces. Brug altid en shampoo, conditioner og kur, som er specielt egnet til dit hårs tilstand. Hvis det er farvet er det vigtigt, at du bruger en shampoo til farvet hår, da den er mildere end en shampoo til naturhår. En shampoo til farvet hår hjælper til at bevare din farves intensitet og glans. Så holder farven sig smukkere i længere tid, så du ikke bruger dine penge på at få farvet hos frisøren, og farven så efter nogle uger, allerede er falmet, når det kunne være undgået med den rigtig pleje.

Indimellem er shampoo-conditioner ikke nok til at bevare hårfarven. Ofte har håret brug for lidt ekstra. Det får håret, ved at du tilfører hårkur ugentligt. En hårkur lægger sig i hårstrået og kan tæmme hårets krus, kan være farvebevarende, tilføre håret glans, og kan gøre at dit hår føles blødt og smidigt, alt efter hvilken hårkur du vælger.

Genopbyg dit hår, så det bliver længere, hurtigere! Mens shampoo rengør, og hårkur genopbygger, så beskytter conditioner. Det er derfor vigtigt, at du anvender disse hårprodukter i den rigtige rækkefølge, når du plejer dit hår. Og det gør du ved først at vaske det med shampoo, så det er rent og modtageligt for hårkuren, som skal i bagefter, inden du slutter af med conditioner.

 

Luk hårstrået Hårkuren trænger dybt ind i håret og genopbygger det indefra. Efter anvendelse af shampoo og kur er hårstråene imidlertid åbne og sårbare, hvorfor du skal afslutte med contioner. Conditioner plejer og beskytter nemlig hårets yderside og lukker hårstrået. Når hårstået er lukket mærkes dit hår blødere, det er mere glansfuldt og nemmere at rede igennem.

Shampoo, conditioner og kur findes ofte i serier. Hvis du ikke helt er klar over, hvilket produkt du skal vælge, er du altid velkommen til at kommentere dette oplæg, og så vil jeg hjælpe dig til et produktvalg. Ofte vil jeg anbefale produkter i samme serie, da de er udviklet til at virke specielt godt sammen.

Brug af forkert eller manglende shampoo, conditioner og kur resulterer ofte i udtørring og i knækkede hårstrå. I værste tilfælde kan du blive nødt til at korrigere din drømmefrisure, bare fordi dit hår ikke nåede den ønskede længde.

Jeg har samlet fire af mine favoritter til dig:

1. The Repair Collection, fra Maroccanoil®
MOROCCANOIL® The Repair Collection, er et lækker kit, der passer perfekt til dig, som har skadet, tørt og svækket hår. Hvis det trænger til at blive genopbygget, sundt og stærk igen. Så er dette et førstehjælps kit til dig eller din veninde.
Køb kittet online her

 

2. BORN.AGAIN 250 ml, fra Kevin Murphy
Denne kur genopbygger skadet tørt og kemisk beskadiget. Dit hår bliver som født påny med plejende ingredienser som oliven-blade, Shea Butter, Omega 3 & Omega 6 blødgør, styrker og giver fugtighed.
Køb den hos din lokale Kevin Murphy forhandler, eller online her

 

3. Russian amber imperial conditioning creme 178 ml, fra Phillip B
Philip b Russian Amber Imperial Conditioning Creme styrker og beskytter normal, farvebehandlet eller skadet hår. Den restaurere dit hårs pH balance, og giver dit hår fylde igen. Med sin overdådige inspirerende blanding af rene bota­niske planteekstrakter, toppet med det fortryllende Rav-olie, er denne overdådige sammesætning skabt til at gøre alle hårtyper glansfuldt, voluminøst og fyldt med en sund glød. Philip B Russian Amber Imperial Conditioning Creme er parabene fri.
Køb den hos din lokale Phillip b forhandler, eller online her

 

4. All soft shampoo, fra Redken
Redken All Soft giver blødhed til tørt og skrøbeligt hår. Nu med 15X mere pleje! Det ultimative Keratin Enrich Complex består af et fugtgivende element der genopretter hårets naturlige styrke og argronoil der giver intensiv blødhed. All Soft serien indeholder tilmed den revolutionerende IPN formel, bedre kendt som Interlock Protein Network. IPN genopbygger overfladebeskyttelsen, giver progressiv pleje og styrker hårets kerne.
Køb Redkens All soft produkter hos din lokale Redken forhandler, eller online her