TRICK TIL HOLDBAR MAKEUP - By Tina Jakobsen
19228
post-template-default,single,single-post,postid-19228,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

TRICK TIL HOLDBAR MAKEUP

TRICK TIL HOLDBAR MAKEUP

Med en god transparent pudder kan du holde din hud mat hele dagen og bevare din makeup, som du lagde den i morges.

Transparent pudder kan fås både i løs og fast form og bruges til at fastholde foundation og concealer, der hvor du har lagt den.

Om du vælger løst eller fast transparent pudder er en smagssag. Der er plusser og minusser ved begge ting.
Personligt virker løs pudder virkelig godt for mig, men produktet kan dog nemt drysse, når du åbner og lukker det. Det kan til tider være en smule irriterende og kan grise en del. Den faste pudder drysser ikke, men er en smule grov I konsistensen.
Den løse pudder lægger sig smukt og naturligt på huden, hvorimod den pressede faste pudder godt kan have tendens til at lægge sig grovt omkring øjnene og munden. Det kan betyde at din makeup lægger sig knapt så naturligt, og at du får et mere kompakt look.

 

Sådan bruger du transparent pudder:
Efter påføring af foundation og concealer påfører du den transparente pudder I hele ansigtet. Start under øjnene med en small pensel eller en makeupsvamp. Herefter påfører du produktet med en stor pensel eller en makeupsvamp i resten af ansigtet. Lad sidde I 2-3 min. inden du påfører andre produkter.

Her er tre af mine favoritter: