Silkeblomster - By Tina Jakobsen
<script async defer src="//assets.pinterest.com/js/pinit.js"></script>
19357
post-template-default,single,single-post,postid-19357,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Silkeblomster

Silkeblomster

Mange brude og brudepiger vil gerne have brudeopsætninger og styles med fantastiske smukke blomster. Friske blomster er også en god idé og silke blomster er måske endda endnu bedre. Med silkeblomster, skal der ikke tænkes over holdbarheden, og næsten alle blomstersorter kan fåes som silkeblomster. Silkeblomster kan endvidere holde i flere årtier så du kan bevare et fantastisk minde fra din store dag, og måske endda give blomsterne videre til din datter, eller svigerdatter når deres store dag kommer.

Efter grundig research og stadig stigende efterspørgelse har det været meget udfordrende for mig at henvise brude til kvalitet og high-end blomstersmykker/headpieces i Danmark. Jeg har endnu ikke kunne finde nogle i enkel, nordisk- og skandinavisk stil.

Fra mit job som grafiker har jeg meget erfaring med farvesammensætning og former og fra mit job som frisør har jeg erfaring med hvad der virker i håret og til hvilke opsætninger/hårstyles. Derudover er jeg naturligvis meget kreativ, og har derfor gode forudsætninger for at lave de mest fantastiske silke blomster-hårsmykker.

Silkeblomsterne og materialerne er bestil og jeg glæder mig meget til at glæde brude rundt om i landet.

Bedste hilsner
Tina