Sådan forløber demodagen - By Tina Jakobsen
19401
post-template-default,single,single-post,postid-19401,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Sådan forløber demodagen

Sådan forløber demodagen

Når du booker tid hos bytinajakobsen, booker du både tid til din bryllupsdag, typisk en lørdag samt en demodag, typisk en søndag, eller en hverdags aften efter kl. 17.00

Inden demodagen:
Udfra billederne som du sender til mig kan jeg få en fornemmelse af hvilken en stil du er til, hvordan du ser ud, hvordan din kjole, slør blomster osv. ser ud. Herudfra kan jeg vejlede dig i hvilken en frisure som vil klæde dit ansigt og hårtype/længde og så har jeg mulighed for at forberede mig til demodagen, hvor jeg lægger en makeup og sætter den mest klædelige frisure.
Sted: På demodagen mødes vi typisk hos bytinajakobsen, har du valgt premium brud så er demodagen hjemme hos dig.

Du kan downloade en oversigt over ting som du skal huske inden- og til demodagen lige her

 

 

 

 

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig på kontakt@bytinajakobsen eller via nedenstående kontaktform

Tags: