Lav din egen blomsterkrans på 30 min! - By Tina Jakobsen
<script async defer src="//assets.pinterest.com/js/pinit.js"></script>
19721
post-template-default,single,single-post,postid-19721,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Lav din egen blomsterkrans på 30 min!

Lav din egen blomsterkrans på 30 min!

Fantastisk med friske blomster i håret!

Her i sommermånederne er det fantastisk smukt at bære en blomsterkrans til din brudekjole. Derfor har jeg lavet denne step by step som du kan følge og lave din egen eller din datters blomsterkrans.

Alle blomster kan i princippet bruges, dog er holdbarheden forskellige på de forskellige blomster.
Så find dine ynglingsblomster hos din lokale blomsterforhandler eller i dit supermarked.

Ønsker du ikke selv at lave din blomsterkrans på den store dag, og har du booket mig til dit hår og makeup, hjælper jeg dig også gerne med en blomsterkrans af dine ynglingsblomster. Jeg laver blomsterkransten om morgenen på din bryllupsdag og har den med ud til dig når jeg kommer for at sætte dit hår og lægge din makeup.

Har du spørgsmål eller er interesseret i at vide mere er du altid velkommen til at kontakte mig.

Vi snakkes ved!

Venlig hilsen
Tina