Velplejede hænder og negle som du stolt kan vise frem efter vielsen - By Tina Jakobsen
20648
post-template-default,single,single-post,postid-20648,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Velplejede hænder og negle som du stolt kan vise frem efter vielsen

brudenegle-københavn shellac aalborg negle brud

Velplejede hænder og negle som du stolt kan vise frem efter vielsen

Det er rart at have velplejede hænder og negle, som du stolt kan vise frem, når gæsterne spørger, om de må se ringen.

 

– Når det handler om hænder og negle er det bare vigtigt, at de ser lækre og velplejede ud – særligt til din store dag.
Jeg har spurgt en ekspert om, hvorfor man skal have lavet negle til sit bryllup, hvordan hun mener, brudeneglene i 2019 ser ud, hvilken negletype og produkter man som brud skal vælge, og hvilke tanker man bør gøre sig, inden man bestiller tid til at få lavet negle.

 

Hun er usædvanligt dygtig til sit håndværk, og så er hun sjov!

Måske er du ikke vant til så meget opmærksomhed på dine hænder, men denne dag er chancen stor for, at du skal vise dem frem flere gange i løbe af dagen, og så er det bare dejligt at kunne gøre det med en god følelse i kroppen.
­­…..Jeg ved meget om negle, da jeg er uddannet negletekniker tilbage i 2009, men til dette indlæg har jeg spurgt en anden ekspert til råds, som til dagligt arbejder med negle og har gjort det til en del af sin levevej.
…..Når jeg får lavet mine negle hos Bergs Magasin, så flyver tiden bare afsted. – Måske er det fordi, jeg griner, fra jeg kommer, til jeg går. 😛
Stephanie er indehaver af Bergs Magasin i Skørping og udddannet (som jeg selv) hos CND.
I sin butik laver hun udover negle også vipper, spraytan og voksbehandlinger.

 

Hvorfor skal man have lavet negle til sit bryllup?

– Det skal du, fordi det er en stor dag, og det er dejligt at være den bedste udgave af sig selv på sådan en dag. Mange kvinder føler sig som den bedste udgave af sig selv, hvis de ér og føler sig smukke og velplejede.

Hvordan mener du brudeneglene i 2019 skal se ud?

– Generelt oplever jeg, at mine kunder vælger noget ret klassisk og neutralt, når det gælder brudenegle. Det skal være smukt og enkelt. Så franske negle og babyboomer synes jeg helt klart er gode bud på brudenegle.

Hvilke negletyper laver du?

– Jeg laver gele, akryl og shellac. Både korte, lange, neutrale og vilde.

Hvilken negletype skal man vælge til sit bryllup?

– Du skal vælge det som føles rigtigt, hvis du ikke er vild med at have lange negle, så skal du vælge noget andet. Evt. Shellac på egne negle. Jeg mener, at det vigtigste er at føle sig tilpas og som sig selv.

Hvilke tanker synes du man skal gøre sig som kommende brud, før man bestiller tid til negle?

– Det kan være en god ide at afstemme forventninger. Hvis du eksempelvis er neglebider kan det være svært at skabe det der sæt smukke slanke drømmenegle den første gang, vi mødes. Så det kan være en god ide at tale om det nogle måneder inden brylluppet, så vi faktisk kan nå at sætte ind, hvis der er brug for det. ☺️

 

Negletekniker Stephanie Berg.
Indehaver af Bergs Magasin, Skørping.
Uddannet hos CND.
Behandlinger: negle, vipper, spraytan og voksbehandlinger.