Blomster i 2019 - By Tina Jakobsen
blomster, bryllup, buketter, wedding,
20942
post-template-default,single,single-post,postid-20942,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Blomster i 2019

brudestyling, makeup og brudehår i Aalborg og København

Blomster i 2019

Hvordan bliver brudemoden indenfor blomster i 2019 ?

Jeg er vild med blomster og hvis det er muligt er Nanna fra Lyngbo event endnu mere vild med blomster. Jeg kender Nanna fra et shoot i København hvor hun stod for blomsterne til shootet. Nanna havde lavet den smukkeste store blomsterkrans. Hun går op i blomster og planlægning med liv og sjæl. Jeg har spurgt spurgt Nanna om, hvordan brudemoden indenfor blomster kommer til at se ud i 2019. Hvilken stil, er Nannas yndlings og hvad skal man tænke over inden man bestiller blomster,

Nanna fra lynbo event viser blomster frem til bryllupper brudepar og bytinajakobsen

Men først lidt mere om Nanna

Nanna er indehaveren af og den kreative hjerne bag Lyngbo Event. Nanna har altid interesseret sig for det at planlægge fester som ikke bare var visuelt smukke men som også spillede fra A-z hvor der var tænkt over hver en detalje. Nanna har altid haft et ben i servicebranchen og nyder at gøre en forskel.

Nanna er utrolig kreativ og den kreative åre har hun fra sin mor. Hun fortæller: ”Min mor er en meget stor inspiration for mig. Hjemme har vi altid været meget kreative også har min mor haft en blomsterbutik, hvor jeg også arbejdede. Hun har givet mig nogle virkeligt gode redskaber og kvalifikationer med på vejen.”

“Det med at arrangere fester, det kan man da ikke leve af!”

Nanna fortæller:
–  Jeg startede egentligt med at tænke “Det med at arrangere fester, kan man da ikke leve af!”, så derfor begyndte jeg at læse jura. Efter noget tid på studiet kunne jeg mærke, at det ikke var mig, jeg manglede den kreative udfoldelse.

–  Efter at have planlagt mit eget bryllup var jeg ikke i tvivl, jeg måtte bare prøve at kaste mig ud i det. Jeg startede egentligt med at søge nogle uopfordrede jobs, i håb om at kunne få en fod indenfor branchen, men var svært. Jeg startede i stedet mit eget.

–  Første år havde jeg ikke så mange bryllupper kun et par stykker. Men andet år havde jeg 17 bryllupper, hvilket jeg er fuldstændigt overvældet af.

–  Jeg er så lykkelig for alle de ting som sker for mig hver eneste uge og alt den støtte jeg får fra både mine tidligere brudepar, folk som nyder at følge mig på instagram og søde virksomheder som gerne vil lave samarbejde.

–  Bryllupper er for mig en meget speciel begivenhed fyldt med glæde, romantik også er det også der hvor folk som regel går lidt mere op i detaljerne, derfor er det primære jeg laver bryllupper. Dog afholder jeg også andre fester.

–  Jeg tager både ud og laver blomster på lokation, men producerer også hjemme i mit eget lille værksted. Jeg laver alt fra brudebuket til kirkepynt, til borddekorationer eller andre udsmykninger. Jeg laver dog ikke kun blomster men også mange andre visuelle ting som skilte, invitationer, menukort osv. Det er egentligt kun mine kunders fantasier som sætter grænserne. Meget af tiden hvor jeg er ude er jeg også med til at koordinere bryllupperne. Dér er jeg den med det store overblik, som ved hvornår hvad skal ske. Jeg bruger lang forberedelsestid på at lære mine brudepar at kende så jeg kan skabe og holde deres bryllup som de altid har drømt om.

Hvilken stil er dine yndlings blomster?

–  Min egen personlige stil indenfor blomster er meget rustik romantisk med et tvist af natur. Mine yndlingsblomster er franske anemoner, pæoner, ranunkler og dahlia.

Hvordan kommer trenden til at være i Danmark i 2019 inden for blomster til bryllup?.

–  i 2018 har det været skæve og anderledes opsætninger, men også meget simple opsætninger. Det gælder både inden for kjoler, hår og ikke mindst blomster. Og det tror jeg fortsætter i 2019.

De kunder jeg har i 2019 er meget vilde med min stil og spejler sig både i den, billeder på pinterest og instagram. Jeg synes det er vigtigt, når der skal vælges stil, at man tænker over at vælge noget man også kan lide at kigge på om 10-15 år. I stedet for at vælge noget meget specielt som er in lige nu som man måske vil hade når man tænker tilbage på det.

Hvilke tanker synes du man skal gøre sig som kommende brudepar før man bestiller blomster?

Man skal sætte sig i hovedet at blomster bare er en dyr post. Hvis man ønsker sig store overdådige opsætninger skal man have luft i budgettet til det. Derudover synes jeg man skal være tro mod den stil man har valgt fra starten. Allerede når man sender ens invitation ud er det allerede et praj i retningen af hvordan ens stil bliver til festen og den synes jeg man skal holde fast i. Dette er med til at skabe en smuk røde tråd og ro gennem hele festen.

Tak til Nanna for alle de mange gode råd. Jeg håber de bliver nyttige.

 

Bedste hilsner

Tina ❤️