Butterfly eller slips i 2019? - By Tina Jakobsen
20982
post-template-default,single,single-post,postid-20982,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Butterfly eller slips i 2019?

lyngbo-event-by-tina-jakobsen bryllupshår

Butterfly eller slips i 2019?

Skal du købe butterfly eller slips i 2019?

Til dette blogindlæg har jeg spurgt Kamilla til råds.
Kamilla har kamillarasmussen.dk, hvor hun dagligt hjælper gommen med butterflies, slips, selvbinder, lommeklude og seler. Kamila er ekspert på området og hun ved om du skal vælge butterfly eller slips i 2019.

Hvem er Kamilla?

Kamilla bor i Kolding med sin mand og børn. I 2010 startede Kamilla KAMILLARASMUSSEN.DK. Dengang arbejdede Kamilla som Store Manager hos Tiger Of Sweden i København og fortæller at det var der ideen behovet kom for at lave butterflies.

– Min kollega manglede en selvbinder butterfly, i en bestemt farve, til sit bryllup. Jeg havde syet i flere år, både gallakjoler og andre bestillingsvarer. Jeg havde studeret modelkonstruktion og design på Margretheskolen i København. Jeg lavede en prøve til min kollega og den faldt i god jord. Og siden da har jeg solgt slips, butterfly, selvbinder, lommeklude og seler.

– Har du et ønske om costummade design efter en idé du har, laver jeg også det. ofte laver jeg specifikke ønsker til gommen, til Bestman, brudesvend og brudens far. Typisk butterfly til gommen og matchende slips til de andre. På den måde har det hele en rød tråd samtidig med at gommen er speciel.

Kamilla bryllup slips og butterfly jylland
slips og butterfly københavn
bryllup 2019 slips gommen

Hvordan kommer trenden til at være i Danmark i 2019 inden for butterflies og slips?

– Foråret i 2019 kommer til at blomstrer. Blomsterprintet er kommet for at blive og sammen med de ensfarvede kvaliteter vil der være et stort udvalg for enhver smag. Flere vil også tage lommekluden i brug. Både sammen med butterfly, men også alene i jakkelommen.

– Farverne vil være i de blå og grønne nuancer. Rigtig mange brudgomme vælger blåt jakkesæt til deres bryllup, hvilket er et godt valg til den lyse skandinaver. Derudover kan næsten alle farver sættes til blå. I dag bruges også sort til blå, det gjorde man ikke førhen.

– Egentlig er bryllupsmoden ekstrem bred. Der bruges alt fra Cravat, slips, seler og butterfly. Flere og flere vælger seler i matchende farve til deres butterfly. Det er en fin ’overraskelse’, når gommen tager jakken af og så stadig skiller sig ud med seler på.

Hvilke tanker synes du man skal gøre sig som kommende gom før man køber et slips eller butterfly?

– Du skal som gom tænke på at din bryllupsdag er en dag, hvor du godt må skille dig lidt ud. Lad din personlighed skinne igennem på dine accessories. Det er tilbehøret der gør, at du som gom kan skille dig ud fra de øvrige gæster.
Skal du ikke også være en overraskelse? Jeg oplever ofte at den kommende brud har indflydelse på gommens tøj. Jeg tænker, at det kunne være sjovt, at gommens tøj og accessories også var en overraskelse.

– Om man skal vælge slips eller butterfly er en smagssag. Nogle har slips på i kirken og så skifter de til butterfly om aftenen. Fordelen ved en selvbinder butterfly er, at den stadig kan hænge om halsen, hvis gommen får brug for at åbne skjorten en smule. Det ser godt ud at have selvbinderen hængende. En bundet butterfly eller slips skal tages helt af, hvis skjorten skal åbnes.

– I forhold til hvilken farve man skal vælge til sine accessories, er det en god ide at tage udgangspunkt i øjenfarven. Hvis gommen har bruge øjne og vælger en brun, bordeaux eller måske mørkegrøn butterfly, vil det få øjenfarven til at stråle. Det kan også være jakken der har samme nuance som øjet. Det har en vild effekt som jeg vil anbefale at man har i baghovedet når man køber tøj og accessories.

Fif!

1. Øv at binde din selvbinder eller slips, så du har styr på det på selve bryllupsdagen. Få en til at hjælpe dig, hvis du ikke selv vil lære det.
2. Knaphulsblomsten skal sidde på jakkens reverse, i knaphullet. IKKE i brystlommen. Det er NO GO! I smoking er der ikke knaphul i reverset, sæt da blomsten forsigtigt i. Pas på at nålen ikke river det blanke silke reverse.
3. Hvis slidsen er syet sammen i din jakke, skal den sprættes op. De fleste butikker gør det for dig. Slidsen er syet sammen for at holde jakken sammen under fragt. Det er ikke meningen når den tages i brug.

Nyhed hos KamillaRasmussen
Som noget nyt kan du personliggøre dine accessories ved at få broderet dato eller initialer på dine accessories. Super fin lille ekstra overraskelse på en mindeværdig dag.