Kigger du efter en moderne brudekjole? - By Tina Jakobsen
20976
post-template-default,single,single-post,postid-20976,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Kigger du efter en moderne brudekjole?

brudehår bytinajakobsen, rosenholm og Say oui brydekjoler og camilla-kirk-photography

Kigger du efter en moderne brudekjole?

I Dette indlæg har jeg inviteret Trine fra brudekjoleforretningen Say Oui til at fortælle lidt om brudemoden i 2019.

 

Lidt om Trine

Trines brudeeventyr startede, da Trine søgte efter en brudekjole butik til de kvinder der gerne ville have en enkelt, afslappet og moderne brudekjole, men med specielle designs og fokus på kvalitet. Trine fandt ud af at Jylland manglede en sådan butik og startede Say Oui med særlig udvalgte brudekjoler.

Hvordan bliver brudekjolemoden og hvilken stil kommer vi til at se i 2019?

– Jeg har udvalgt 5 designere fra flere steder i verden i min butik i Midtjylland, som vi kommer til at se meget mere til i 2019. Fælles for disse designere, og en af grundene til at de er meget eftertragtede er, at de har egen systue så alt er skræddersyet med mange håndlavet detaljer.

Brudekjoler say oui bytinajakobsen brudehår makeup kjoler

Meghan Markler

– Meghan Markler har sat sit præg på brudekjole moden anno 2019. Meghans kjole var helt stilren og med skarpe linjer og det ses i flere kjoler. Megan Marklers kjole nr 2 var en smuk moderne curve-hugging halterneck og den model kommer vi også til at se flere af. Generelt vil vi se mere af kjoler som smyger sig til kroppen i et rent og ærlig udtryk.  Brudene kommer i 2019 til at vise endnu mere krop end der før er set.

Mix and match

– Brudene ønsker et individuelt look og selv at være med til at skabe deres brudekjole, dette har flere designere taget til sig og tilbyder kjoler hvor man selv kan bestemme ærmerlængde, materialer, blonder osv. De todelte sæt har i de seneste år vundet ind.

Brudekjoler say oui bytinajakobsen brudehår makeup kjolerBrudekjoler say oui bytinajakobsen brudehår makeup kjoler

Boheme

– Bohemebølgen er stadig over os og de luftige kjoler med lækre romantiske blonder er vi ikke færdige med. Vi bevæger os lidt væk fra de store ”hæklede” blonder inspireret af 70’erne og vender os i stedet mod et mere poetisk look hvor blonderne er fine og detaljeret. Dybe rygge er et must når vi tænker i brudekjoler med et boheme udtryk.

Brudekjoler say oui bytinajakobsen brudehår makeup kjolerBrudekjoler say oui bytinajakobsen brudehår makeup kjoler

Moderne og sexet

– I udlandet har brudene længe bevæget sig mere og mere mod det moderne og sexet look end brudene herhjemme. Jeg kan mærke at brudene i min butik har fået øjnene op for denne trend og tør mere og mere at vise deres smukke former og tør tage et opgør med det traditionelle brudelook. Jeg er ikke i tvivl om hvilken trend de kære mænd for enden af kirkegulvet er tilhænger af.

 

Tryk på billedet og se flere kjoler som hitter i 2019.

Brudekjoler say oui bytinajakobsen brudehår makeup kjoler


Tak til Trine for at vise og fortælle lidt om brudemoden i 2019.

Jeg håber at du blev klogere på hvilken kjole du vil hoppe I på den store dag.
Find mere inspiration på min Pinterest, som er linket herunder.

Bedste hilsner
Tina ❤️