Vil du have et naturligt brudelook med en smuk hud der stråler? - By Tina Jakobsen
21576
post-template-default,single,single-post,postid-21576,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Vil du have et naturligt brudelook med en smuk hud der stråler?

Vil du have et naturligt brudelook med en smuk hud der stråler?

I dette indlæg har jeg inviteret Rikke Søndergaard, som er kosmetolog til at fortælle lidt om, hvordan du kan få en smukkere hud og hvordan din makeup kommer til at ligge pænere til dit bryllup.

 

Lidt om Rikke

Rikkes kosmetolog-eventyr startede, da Rikke tog uddannelsen som kosmetolog på Inter-Clinitique i Aalborg i 2007 og er nu ejer af klinikken Beauty for you i Aalborg.

– Jeg har ikke altid vidst at jeg ville være kosmetolog, men da jeg på teknisk skole stiftede bekendtskab med kosmetologfaget vidste jeg, at det var kosmetolog jeg ville være. Min passion for faget er vokset lige siden og jeg brænder for faget og synes det er en spændende verden, der udvikler sig hele tiden.

 

 

Hvorfor skal jeg gå til kosmetolog inden mit bryllup?

– Du skal gå til kosmetolog inden dit bryllup hvis du ønsker en sund og velplejet hud.

– Med en velplejet og peelet hud vil du opdage at din hud vil se pænere ud. Med en ansigtsbehandling fjerner man de døde hudceller, så produkterne kan tilføre huden fugt og pleje. Den vil stråle og du vil opleve at makeuppen, som bliver påført på din store dag, vil ligge pænere og holde længere.

-Nogle oplever at huden kan virke tør og grålig, men med de rette produkter kan du få en velplejet hud. Der kan være ophobninger af talg, som gør at makeuppen lægger sig i lag i stedet for naturligt og jævnt fordelt på huden.

 

Hvor længe inden mit bryllup bør jeg gå til min kosmetolog?

– Har du tid bør du gå til din kosmetolog allerede 3 måneder før dit bryllup. Så er der tid nok til at få din hud i balance med hjælp fra ansigtsbehandlinger og en meget begrænset hjemmepleje.

– Er der mindre end 3 måneder til dit bryllup bør du investere i intensive behandlinger og en serie til vedligeholdning derhjemme.

– Din kosmetolog vil typisk lave en hudanalyse og vejlede dig i hvilke produkter din hud har brug for og hjælp til vedligeholdning mellem behandlingerne hos kosmetologen.

 

Er der et produkt eller system du vil anbefale de fleste brude at investere i ?

– Jeg anbefaler alle brude som kommer i min klinik Environ, det er et helt unikt optrapningssystem med A-vitamin. A-vitaminet normaliserer huden, udglatter linjer, opbygger en sund og stærk overhud. Det er en hudplejeserie med antioxidanter og højt koncentreret A & C-vitamin, som beskytter huden mod udefrakommende faktorer og bekæmper tegn på ældning. Cremerne trænger ind i huden uden at fedte.

Hvilke andre behandlinger vil du anbefale at få lavet inden brylluppet?

– Det kan være afslappende massage eller måske et permanent vippebuk på egne vipper, der holder i op til 6-8 uger., Det er også smukt med farvning af vipper, rettede bryn og voksbehandlinger som ben, armhule og bikinilinje.

Følg Rikke på Instagram og Facebook

Tak til Rikke for at forklare om behandlinger som gør huden smukkere inden bryllupsdagen.

Jeg håber, at du blev klogere på hvilke behandlinger du har brug for inden brylluppet.

Du kan få 10% på din næste behandling hos Beauty for you i forbindelse med dit bryllup ved at oplyse Rabatkoden bytinajakobsen10% eller booke online på www.beauty-foryou.dk

Bedste hilsner

Tina