Invitation, menukort og brodplan - By Tina Jakobsen
22159
post-template-default,single,single-post,postid-22159,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Invitation, menukort og brodplan

invitation bryllup gift bryllupper fest

Invitation, menukort og brodplan

Har du styr på invitation, menukort og bordplan?

 

Min interesse for brudehår og brudemakeup er stor og hele verdenen omkring bryllupper inspirer mig.

Jeg har altid været meget visuel og er drevet af helheder. Både med styling af hår og makeup, men også  stylingen af rummet omkring brylluppet med pynt, skilte, invitationer, menukort og bordplaner.

Siden min start med brudehår og makeup i 2016 har jeg sideløbende lavet grafiske designs og illustrationer til bryllupper og festlige begivenheder, og det har måske din interesse derfor vil jeg vise dig lidt af mine designe her.

invitation bryllup gift bryllupper fest

 

Er mine designs noget for dig er du altid velkommen til er kigge videre på tinagrafisk.dk og har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig.

Bedste hilsner
Tina ❤️