Mette & Daniel - By Tina Jakobsen
19706
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19706,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Mette & Daniel

Category
Brudehår, Brudemakeup
Tags
brud, bruden, hår, makeup, stylet, styling
About This Project

Mette og Daniel blev hinandens for evigt den 10. juni 2017 i Aalborg.

Jeg stod for Mettes makeup og brudehår.

Mette har givet bytinajakobsen en fantastisk flot anbefaling med på vejen:”
Jeg blev gift den 10. juni 2017 og valgte at bruge Tina til at ordne mit hår og min makeup på den store dag. Jeg bookede Tina måneder i forvejen, og jeg var helt fra start enormt tryg ved at overlade opgaven til hende. Jeg blev mødt med venlighed og forståelse, hver gang jeg skrev med Tina. Desuden havde Tina undervejs i “forløbet” (som det jo ender med at blive) mange gode råd til mig -og det var her tydeligt at mærke, at de gode råd blev givet specifikt til mig og ikke en anden. Tina gav råd til hår og makeup ud fra min ansigtsform, min hårfarve, min hudtone osv. Allerede fra start var det tydeligt, at Tina var kompetent og erfaren indenfor brudehår og -makeup.
Prøveopsætningen og den endelige opsætning var alt andet end skuffende. Tina er SÅ sød og imødekommende, og hun fik mig til at føle mig smukkere end nogensinde før -hvilket for mig var vigtigt på den store dag.
Min anbefaling af Tina Jakobsen er hermed givet videre. TAK Tina”