Vil du have slør i håret? - By Tina Jakobsen
21560
post-template-default,single,single-post,postid-21560,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Vil du have slør i håret?

Vil du have slør i håret?

Hvorfor brudeslør?

I dag kan du selv vælge om du har lyst til at bære slør. Det kan være af traditionelle grunde et slør bliver sat i håret eller måske bare fordi det ser pænt ud og er rart at være lidt tildækket i kirken, hvis kjolen ellers er meget bar.

Mange mener dog stadig at sløret primært hører til kvinder, som bliver gift for første gang, og man har således bevaret en del af den oprindelige skik omkring brudeslør,  at det symboliserer renhed og jomfruelighed.

 

Hvad symboliserer brudesløret?

Brudesløret har i mange år symboliseret renlighed og jomfruelighed. Allerede hos de græske gudinder var brudeslør et tegn på jomfruelige dyder. Hos romerne måtte brudeslør udelukkende bæres af jomfruer.

I kristendommen blev brudeslør ofte brugt hos dydige unge kvinder, der skulle giftes for første gang.

Inspiration til brudeslør

 

Efter nogle år i branchen har jeg erfaret nogle virkelig dygtige designere i Danmark, som laver de smukkeste slør.

Hvis du har besluttet dig for at have slør i på din bryllupsdag, er her nogle navne, jeg mener du bør tjekke ud.
SAY OUI
JANNIE BALTZER
LUXUX
GADEGAARD DESIGN


Tak fordi du valgte at læse med.

Jeg håber, at du blev inspireret og blev klar over om du har lyst til at bære slør på din store dag.

Bedste hilsner
Tina ❤️

 

Læs også BRUDESLØR OG BRUDEHÅR